Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt Media

Sosiaali- ja terveyspolitiikan HyväSuomi -kurssi alkaa Helsingissä

Sosiaali- ja terveysministeriö
28.8.2017 13.33
Tiedote

Järjestyksessään 14. HyväSuomi-kurssi käynnistyy 29.8.2017. Kurssin teemana on 100 vuotta kestävää hyvinvointia. Kurssin avaa sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila.

Kurssille on kutsuttu noin 30 politiikan, elinkeinoelämän, kuntasektorin, työmarkkinajärjestöjen, sosiaalivakuutuslaitosten, valtionhallinnon, järjestökentän, tutkimuksen sekä median ja kulttuurielämän edustajia. Edustettuna on yhteiskunnan eri lohkoja, mikä tarjoaa laajan kirjon kokemusta ja näkemystä.

Kurssin aikana kuullaan asiantuntijoiden alustuksia, kysellään ja keskustellaan sekä syvennetään kulloistakin aihetta työpajoissa. Kurssi tavoitteena on vuorovaikutus, jossa kurssin osallistujat ovat toimijoita ja ideoijia. Tavoitteena on vaikuttua ja vaikuttaa.

Ensimmäisellä jaksolla Helsingissä ja Hanasaaressa 29. - 31.8.17 syvennytään työhön, sen murrokseen ja merkityksen hyvinvoinnille ympäristöä unohtamatta. Toinen jakso pidetään 31.10. - 1.11. Sannäsin kartanossa, jossa aiheina on sosiaaliturvan muutos sekä SOTE-uudistus.

Voit katsoa ministeri Mattilan avauspuheen oheisesta linkistä:
http://videonet.fi/stm/20170829/

Puhe lähetetään suorana lähetyksenä 29.8. noin klo 13:25. Lisäksi puheen tallenteen voi katsoa jälkikäteen samasta linkistä.

Lisätietoja

Siru Nylén-Karo, HyväSuomi-ohjelman projektipäällikkö, [email protected]

Liitteet

Sivun alkuun