Avoimet työpaikat sosiaali- ja terveysministeriössä

Mies ja kolme naista pöydän ääressä.Sosiaali- ja terveysministeriössä tavoitteenamme on, että kaikilla olisi samanlaiset mahdollisuudet terveelliseen ja turvalliseen elämään.

Ydintehtäviämme ovat väestön terveyden ja toimintakyvyn edistäminen, terveellisen työ- ja elinympäristön edistäminen, riittävien sosiaali- ja terveyspalveluiden turvaaminen, kohtuullisen toimeentulon turvaaminen elämän eri vaiheissa sekä sukupuolten välisen tasa-arvon edistäminen.

STM on osaavan, ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön työpaikka. Työtehtävät sosiaali- ja terveysministeriössä ovat monipuolisia asiantuntija- ja avustavia tehtäviä. Työ meillä on mielenkiintoista ja yhteiskunnallisesti merkittävää.

Avoimet virat

Harjoittelijaksi sosiaali- ja terveysministeriöön

Ministeriössä työskentelee vuosittain useita korkeakouluharjoittelijoita, joiden rekrytointi tapahtuu yhteistyössä korkeakoulujen kanssa.

Avoimet harjoittelupaikkatarjoukset jätetään joulu-helmikuussa akateemisten rekrytointipalvelujen Aarresaari-sivustolle, josta ne siirtyvät valittujen korkeakoulujen harjoitteluasioista vastaaville.

Tarkempia tietoja avoimista harjoittelupaikoista ja hakumenettelyn käytännöistä kannattaa tiedustella oman yliopiston rekrytointipalvelusta tai opintoasioista vastaavasta yksiköstä.

Harjoittelujakson pituus on yleisimmin kolme kuukautta. Harjoittelun kustannukset pyritään jakamaan korkeakoulujen kanssa. Pääsääntöisesti korkeakouluharjoittelijalta edellytetään aina yliopiston myöntämä kahden kuukauden harjoittelutuki.

Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkamme löydät valtiolle.fi -sivustolta, ja ne listautuvat myös tälle sivulle. 

Akateemisten rekrytointipalvelujen sivusto:

Valtio työnantajana

Valtion työpaikoista, työmahdollisuuksista ja rekrytoinnista kertova valtakunnallinen sivusto:

Lisätietoja

Liisa Perttula, henkilöstö- ja hallintojohtaja 
sosiaali- ja terveysministeriö, Henkilöstö- ja hallintoyksikkö / HEHA Puhelin:0295163521   Sähköpostiosoite:

Muualla palvelussamme