Tutustu ministeriöläisiin

Sosiaali- ja terveysministeriössä työskentelee noin 440 henkilöä. Heidän tehtävänsä vaihtelevat assistentista kansliapäällikköön ja suunnittelijasta neuvottelevaan virkamieheen.

Tehtävät haastavia ja monipuolisia. Työympäristö sopivan hektinen ja hoidettavat asiat yhteiskunnallisesti merkittäviä.
STM:stä sanottua

Merkityksellistä työtä

STM:läiset kertovat oheisilla videoilla työstään, taustastaan ja urastaan. He kertovat, miten työ sosiaali- ja terveysministeriössä vaikuttaa suomalaisten arkeen, mikä on erikoisin STM:stä kuultu kommentti ja miksi STM:öön kannattaa hakea töihin.

"Ihmisille mahdollisimman hyvät oltavat"

Lääkintöneuvos Merja Auero tekee päivittäin työtä sen eteen, että Suomeen saadaan mahdollisimman hyvät sosiaali- ja terveyspalvelut.

"STM:llä on paras arvopohja, olemme ihmisten asialla"

Erityisasiantuntija Antti Hautaniemi muistuttaa, että STM:ssä tehdään muutakin kuin pelkkää sotea ja ettei kravattia tarvitse pitää eikä ketään täydy teititellä.

"Monipuolisia työtehtäviä ja mahtavia tyyppejä töissä"

Suunnittelija Hanne Mäkitalo aloitti STM:ssä sihteerinä, mutta opiskeli töiden ohessa, oli opintovapaalla ja valmistui terveystieteiden maisteriksi.

STM:läiset Twitterissä

"Meillä on hyvät edut ja etätyömahdollisuuksia"

Johtaja Tanja Auvinen edistää työssään sukupuolten tasa-arvoa. Hänen mielestään STM:ssä on hyvät työsuhde-edut ja etätyömahdollisuudet.

"STM:ssä pääsee vaikuttamaan poliittisiin haasteisiin"

Johtaja Jari Keinänen työskentelee päihdeasioiden ja ympäristöterveysasioiden parissa. Molemmat aiheet ovat päivittäin kansalaisten arjessa.

"Paljon yhteiskunnallisesti merkityksellisiä työtehtäviä"

Laskentasuunnittelija Ilkka Räisäsen työ tarkoittaa yhteiskunnalle sitä, että esimerkiksi perheet saavat perheavustuksensa ja että asumistukia maksetaan.

STM:n ministerit Twitterissä

Lisätietoja

Liisa Perttula, henkilöstö- ja hallintojohtaja 
sosiaali- ja terveysministeriö, Henkilöstö- ja hallintoyksikkö / HEHA Puhelin:0295163521   Sähköpostiosoite: