Ministeriö työpaikkana

Sosiaali- ja terveysministeriössä työlläsi on suuri yhteiskunnallinen merkitys ja se vaikuttaa jokaisen Suomessa asuvan arkeen.

Rakennat kanssamme sosiaalisesti kestävää Suomea, jossa kaikilla on mahdollisuus hyvinvointiin. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi. Tuemme perhe-elämän ja työn yhteensovittamista.

Sosiaali- ja terveysministeriö toimii osana valtioneuvostoa. Ydintehtäviämme ovat säädösvalmistelu, toimialan kehittäminen ja hallitusohjelman toteuttaminen. Toimintamme tavoitteena on, että kaikilla olisi samanlaiset mahdollisuudet terveelliseen ja turvalliseen elämään.

STM on osaavan, ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön työpaikka. Organisaationa STM on ennakoiva, hyvin johdettu ja ydintehtäviin keskittyvä. Toimintamme perustuu avoimuuteen ja yhteistyöhön.

Työtehtävät STM:ssä ovat monipuolisia asiantuntija- ja avustavia tehtäviä. Tehtävissä tarvitaan esimerkiksi sosiaali- ja terveyspolitiikan, sosiaali- ja yksityisvakuutuksen, työsuojelun ja tasa-arvo-asioiden asiantuntemusta. Moniin tehtäviin kuuluu säädösvalmistelua. Myös sihteerityön, viestinnän ja hallinnon osaajille on tarvetta.

Työ sosiaali- ja terveysministeriössä on mielenkiintoista ja yhteiskunnallisesti merkittävää. Hyvät vuorovaikutustaidot ja oma-aloitteinen työote ovat tärkeitä kaikissa tehtävissä. Työnteossa on tukena hyvä työyhteisö. Henkilöstöltä saadun palautteen mukaan STM:n työilmapiiri on reilu ja kannustava.

Pääsee vaikuttamaan asioihin ja näkemään sisältä ministerikoneistoa. On tunne, että on "asian ytimessä"

Lisätietoja

Liisa Perttula, henkilöstö- ja hallintojohtaja 
sosiaali- ja terveysministeriö, Henkilöstö- ja hallintoyksikkö / HEHA Puhelin:0295163521   Sähköpostiosoite:

Henkilöstöstrategia