Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt Media

Lataa sote-uutiset -mobiilisovellus puhelimeesi

Sosiaali- ja terveysministeriö
17.5.2018 11.51
Uutinen

Sosiaali- ja terveysministeriö tarjoaa tietoa avoimesti ja helposti uuden mobiilisovelluksen avulla.

Sote-uutiset on uutissovellus, joka tarjoaa sinulle kaikki sosiaali- ja terveysministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) verkkosivuillaan julkaisemat tiedotteet ja uutiset heti, kun ne ilmestyvät.

Sovelluksen kautta voit seurata sosiaali- ja terveysalan uutisia myös juuri sinua kiinnostavista aiheista. Sovellus noudattelee samaa logiikkaa kuin esimerkiksi Ylen Uutisvahti.  

- Sovelluksen avulla voi kätevästi jakaa uutisia myös sosiaaliseen mediaan, kuten Twitteriin tai Facebookiin, kertoo sosiaali- ja terveysministeriön viestintäpäällikkö Virpi Kankaanpää

- Kohderyhmäksi on erityisesti ajateltu sote-alan ammattilaisia ja päättäjiä. Toivomme tottakai, että kaikki STM:n ja THL:n uutisoinnista kiinnostuneet lataisivat sovelluksen.

Sovellusta kehitetään niin, että jatkossa mukaan tulee STM:n hallinnonalan uutisia laajemminkin. 

Sote-uutiset toimii iOS- ja Android-laitteilla ja sen saa ladattua kyseisistä sovelluskaupoista. 

STM:n ja THL:n uutisia voi seurata Windows laitteella stm.fi- ja thl.fi-verkkopalveluissa. Sivu tarjoaa myös aiheittaiset uutisvirrat sekä mahdollisuuden tilata uutiset RSS-syötteenä.

Anna palautetta sovelluksesta

Kyseessä on sovelluksen ensimmäinen versio, joten siitä voi lähettää palautetta osoitteeseen info(at)thl.fi. Palautteen perusteella kehitämme sovellusta vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden tarpeisiin.

Lisätietoja

Viestintäpäällikkö Virpi Kankaanpää, STM, p. 0295 163 140, [email protected]

Korjattu 18.5. klo 8.30: WhatsApin tilalle Facebook.

Sivun alkuun