Hyppää sisältöön
Media

Kari Hakari aloitti sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen johtoryhmän ja seurantaryhmän puheenjohtajana

sosiaali- ja terveysministeriö
Julkaisuajankohta 16.9.2020 16.12
Tiedote

Osastopäällikkö Kari Hakari (STM) on nimetty sote-johtoryhmän puheenjohtajaksi kansliapäällikkö Kirsi Varhilan tilalle. Hallitusneuvos Minna-Marja Jokinen (VM) jatkaa ensimmäisenä varapuheenjohtajana. Toiseksi varapuheenjohtajaksi on nimetty osastopäällikkö Satu Koskela (STM) toisiin tehtäviin siirtyneen pääsihteeri Päivi Salon tilalle.

Seurantaryhmän puheenjohtajaksi on nimitetty Kari Hakari (STM), 1. varapuheenjohtajaksi hallitusneuvos Minna-Marja Jokinen (VM) ja 2. varapuheenjohtajaksi osastopäällikkö Satu Koskela (STM).

Sote-uudistus etenee lainsäännön uudistamisella sekä alueellisena hanketyönä

Lakiluonnos valtioneuvoston sote-uudistusta koskevaksi hallituksen esitykseksi on lausuntokierroksella 15.6.-25.9.2020. Tarkoituksena on, että lainsäädäntöpaketti viedään eduskunnan käsiteltäväksi joulukuussa 2020.

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelmasta rahoitetaan peruspalveluiden toiminnallisen kehittämisen hankkeita. Myös sote-rakenneuudistuksen valmistelua tukevia hankkeita rahoitetaan valtionavustuksin. Rakenneuudistusrahoitus on tarkoitettu vapaaehtoiseen alueelliseen yhteistyöhön ja yhteiseen valmisteluun.

Lisätietoja antaa

osastopäällikkö Kari Hakari, p. 0295 163 642, etunimi.sukunimi(at)stm.fi

Sivun alkuun