Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt Media

Makumatka maakuntiin -paneelikeskustelussa pohditaan maakunta- ja sote-uudistuksen kysymyksiä

Sosiaali- ja terveysministeriöValtiovarainministeriö
3.5.2018 13.57
Uutinen
Kuva: Jyri Laitinen

Maakunta- ja sote-uudistus on mukana 8.5. järjestettävässä Valtio Expossa paneelikeskustelun muodossa. Valtiovarainministeriön sekä sosiaali- ja terveysministeriön asiantuntijoita on tavattavissa tapahtuman ajan maakunta- ja sote-uudistuksen messupisteellä.

Valtio Expo on Valtiokonttorin järjestämä, valtionhallinnon suurin messutapahtuma. Maakunta- ja sote-uudistukseen voi tapahtumassa tutustua paneelikeskustelua seuraamalla tai messupisteellä vierailemalla. 

Makumatka maakuntiin -paneelikeskustelussa pohditaan Madventures ja Docventures -sarjoistakin tutun toimittaja Riku Rantalan johdattamana sitä, millaiselta arki näyttää maakuntauudistuksen jälkeen. Mitä maakuntauudistus muuttaa? Entä miten valinnanvapaus käytännössä toteutuu – mistä saa valita?

Paneelikeskustelu käydään tiistaina 8.5. klo 9.00–9.40. Keskustelua voi seurata suorana Youtubessa. Paneelissa keskustelevat kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, Etelä-Pohjanmaan sote-muutosjohtaja Harri Jokiranta, Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala ja Pirkanmaan muutosjohtaja Päivi Nurminen.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Thomas Sund, puh. 0295 530 516, thomas.sund(at)vm.fi
Tiedottaja Sara Katajakoski, puh. 0295530413, sara.katajakoski(at)vm.fi

Hallintopolitiikka Kunta-asiat alueuudistus-arkisto
Sivun alkuun