Hyppää sisältöön
Media

Sairausvakuutusasiain neuvottelukunnan uusi kokoonpano

sosiaali- ja terveysministeriö
Julkaisuajankohta 6.11.2003 12.56
Tiedote 319/2003

Valtioneuvosto asetti uuden sairausvakuutusasiain neuvottelukunnan istunnossaan 6.marraskuuta. Neuvottelukunta asetettiin toimikaudelle 15.11.2003-14.11.2006.

Neuvottelukunnan puheenjohtajana jatkaa johtaja Pekka Morri, varajäsenenään osastopäällikkö Mikael Forss. Varapuheenjohtajana jatkaa johtaja Helena Pesola ja hänen varajäsenenään johtaja Asko Apukka.Varsinaiset jäsenet ovat ylilääkäri Terhi Hermansson, ylijohtaja Tarmo Pukkila, lääketieteen lisensiaatti Heikki Pärnänen, lääketieteen lisensiaatti Kari Kaukinen, sosiaalipoliittinen sihteeri Sinikka Näätsaari, terveys- ja sosiaalipoliittinen asiamies Riitta Työläjärvi ja kansanedustaja Valto Koski.

Varajäsenet ovat hallitusneuvos Pekka Järvinen, hallitusneuvos Anja Kairisalo, toiminnanjohtaja Matti Pöyry, sosiaalipoliittinen asiamies Vesa Rantahalvari, sosiaalipoliittinen sihteeri Mirja Janérus, lakimies Jaana Meklin ja kansanedustaja Juha Rehula.

Sairausvakuutusasiain neuvottelukunta toimii Kansaneläkelaitoksen apuna sairausvakuutusta koskevissa asioissa. Neuvottelukunnan tehtävänä on edistää ja kehittää sairausvakuutuksen toteuttamiseen osallistuvien keskinäistä yhteistyötä. Lisäksi neuvottelukunta tekee esityksiä ja antaa lausuntoja Kansaneläkelaitoksen hallitukselle sekä sairausvakuutusta koskevien selvitysten ja tutkimusten suorittamiseksi että sairausvakuutuslain soveltamista ja sairausvakuutuksen kehittämistä koskevista asioista.

Sivun alkuun