Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt Media

Yhteistyöllä voimaa henkilöstöjohtamiseen

Sosiaali- ja terveysministeriö
1.7.2005 10.35
Tiedote -

Ohjelma vetovoimaiseen työelämään (Veto-ohjelma) ja Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyön tavoitteena on koota hajallaan olevaa tutkimustietoa työelämästä ja työelämän hyviä käytäntöjä kaikkien saataville. Tavoitteena on myös herättää keskustelua siitä, miten työilmapiiriä ja työyhteisöjä voidaan kehittää aiempaa paremmiksi.

Veto-ohjelma on sosiaali- ja terveysministeriön hallinnoima työelämän kehittämisohjelma. Sen tavoitteena on saada kaikki Suomen työelämässä toimivat oivaltamaan, ettei heidän tarvitse kärsiä huonosta työilmapiiristä tai kehnosta työyhteisöstä. Asialle voidaan tehdä jotain ja jokainen työelämässä mukana oleva voi tarttua toimeen. Vetovoimaiseen työelämään pyritään työelämän hyvien käytäntöjen levittämisellä, koulutuksella ja tiedonvälityksellä.

HENRY ry on riippumaton suomalainen henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys. Yhdistyksessä on noin 2 000 jäsentä ja he työskentelevät henkilöstön johtamisen ja kehittämisen parissa. HENRY ry:n tarkoituksena on edistää jäsentensä ammattitaitoa ja mahdollisuuksia keskinäiseen vuorovaikutukseen.

Lisätietoja yhteistyöstä: viestintäjohtaja Eeva Larjomaa, STM,puh. 09-16074 182 ja toiminnanjohtaja Leena Malin, HENRY ry, puh. 09-682 90224, gsm 050-559 7515

>> Veto-ohjelma
>> HENRY ry

Sivun alkuun