Hyppää sisältöön
Media

Marja-Liisa Partanen Valviran ylijohtajaksi

sosiaali- ja terveysministeriö
Julkaisuajankohta 27.8.2009 10.50
Tiedote -

Valtioneuvosto nimitti torstaina 27. elokuuta varatuomari Marja-Liisa Partasen Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) ylijohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1. marraskuuta. Tehtävä on määräaikainen ja päättyy 31.10.2016.

Marja-Liisa Partanen on toiminut helmikuusta 2009 lähtien Lääkelaitoksen määräaikaisena ylijohtajana. Sitä ennen hän on tehnyt lähes 30 vuoden uran sosiaali- ja terveysministeriössä erilaisissa esimies- ja asiantuntijatehtävissä, mm. sosiaali- ja terveyspalveluosaston apulaisosastopäällikkönä.

Partasella on laaja sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalan sekä terveydenhuollon hallinnon ja lainsäädännön tuntemus, tehtävän edellyttämää johtajakokemusta sekä hyvä kokonaiskäsitys Valviran toimintakentästä ja tulevaisuuden haasteista.

Valviran väliaikaisena ylijohtajana toimii Tarja Holi entisen viranhaltijan Jukka Männistön siirryttyä 17. elokuuta Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön toimitusjohtajaksi. Valvira aloitti toimintansa vuoden 2009 alusta, kun Terveydenhuollon oikeusturvakeskus ja Sosiaali- ja terveydenhuollon tuotevalvontakeskus yhdistettiin.

Lisätietoja

Osastopäällikkö Jaana Koski, puh. (09) 160 73786, sähköposti: etunimi.sukunimi(at)stm.fiMuualla verkossa

Valvira

Sivun alkuun