Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt Media

Katsaus vuosista 2004 - 2006: Miten hyvinvointia edistetään?

Sosiaali- ja terveysministeriö
12.1.2006 9.57
Tiedote -

Suomalaiset ovat nyt terveempiä, pitkäikäisempiä ja tasa-arvoisempia kuin muutama vuosi sitten. Toimeentulotuen tarve ja asunnottomuus ovat vähentyneet ja työoloja on kohennettu. Sen sijaan väestöryhmien väliset terveyserot, syrjäytymisriski sekä huoli lasten hyvinvoinnista kaipaavat erityishuomiota, ilmenee sosiaali- ja terveysministeriön tuoreesta julkaisusta Terveyttä, turvaa ja tasa-arvoa. Katsaus 2004 - 2006.

Julkaisu luo yleiskuvan suomalaisten hyvinvoinnista sekä sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalan toiminnasta, laajuudesta ja painotuksista. Se esittelee lyhyesti ministeriön ja sen hallinnonalan sekä suomalaisen järjestelmän peruspiirteet.

Väestön hyvinvointi ja toimet sen edistämiseksi kerrotaan ministeriön strategisten valintojen kautta. Hankkeissa, projekteissa ja ohjelmissa on tehty ja tehdään työtä ihmisten arjen turvaamiseksi. Tarjolla on tietoa myös haasteista ja tulevaisuuden painotuksista.

Julkaisutiedot:

Terveyttä, turvaa ja tasa-arvoa. Katsaus 2004 - 2006. Sosiaali- ja terveysministeriön julkaisuja 2005: 14. ISBN 952-00-1837-9 (PDF) Julkaisu löytyy verkosta osoitteesta www.stm.fi > Julkaisut.

Sivun alkuun