Seuraa Lapsifoorumin striimiä ja osallistu keskusteluun!

Opetus- ja kulttuuriministeriö Sosiaali- ja terveysministeriö 30.10.2018 8.23
Seuraa Lapsifoorumin striimiä ja osallistu keskusteluun!

Millainen on lapsimyönteinen yhteiskunta vuonna 2040? Sitä pohditaan tiistaina 30.10. ensimmäisessä Lapsifoorumissa! Voit seurata tilaisuutta ja osallistua keskusteluun klo 13 alkaen.

Aiheesta käydään keskustelua sekä paikan päällä Lapsifoorumissa Helsingissä että verkossa tilaisuuden viestiseinällä. Tilaisuutta voi seurata verkossa ja osallistua keskusteluun osoitteessa https://prospectumlive.com/event/lapsifoorumi

Paikanpäällä käytyjen pienryhmäkeskustelujen oivallukset jaetaan yhteiselle viestiseinälle, jonka kautta myös verkko-osallistujat pääsevät jakamaan kokemuksiaan. Verkko-osuus kestää 1-2 tuntia.

Keskustelua voi käydä myös sosiaalisen median kanavissa tunnisteella #Lapsifoorumi2018.

Tilaisuuden aluksi kuullaan opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen ja perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikon sekä kansallisen lapsistrategian ohjausryhmän puheenjohtajan Suvi-Anne Siimeksen puheenvuorot.

Verkkokeskustelua johdattaa asiantuntija Nuppu Stenros Sitrasta ja sitä vauhdittavat Lapsifoorumin ohjausryhmän jäsen Marja Hintikka, THL:n Kouluterveyskyselystä vastaava erikoistutkija Nina Halme sekä isäbloggaaja Oskari Laaksonen.

Lapsifoorumi ja siihen liittyvä verkkokeskustelu ovat osa opetus- ja kulttuuriministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön yhteistä Kansallinen lapsistrategia -hanketta. Toinen Lapsifoorumi järjestetään tammikuussa.

Hallitus käynnisti keväällä 2018 kansallisen lapsistrategian valmistelun seuraavaa hallitusta varten. Tavoitteena on käydä laajaa yhteiskuntapoliittista keskustelua lapsi- ja perhepolitiikasta sekä vahvistaa lapsi- ja perhemyönteistä yhteiskuntaa.

Lapsifoorumin ohjelma

Lisätietoja: