Hoppa till innehåll
Statsrådet och ministerierna Media

Alueuudistus.fi arkiveras den 18 oktober – innehållet kan läsas på ny adress

FinansministerietSocial- och hälsovårdsministeriet
17.10.2019 12.16 | Publicerad på svenska 17.10.2019 kl. 13.25
Nyhet

Webbplatsen om den förra regeringsperiodens landskaps- och vårdreform arkiveras fredagen den 18 oktober. Det kommer att öppnas en ny webbplats om den social- och hälsovårdsreform som Antti Rinnes regering bereder.

Ny adress börjar fungera efter arkiveringen

Arkiveringen av webbplatsen alueuudistus.fi innebär i praktiken att innehållet på webbplatsen kopieras och sparas på en ny adress. Webbplatsens innehåll uppdateras inte.

Efter arkiveringen finns webbplatsen och allt material som den innehåller på adressen vm.fi/web/arkistoitu-alueuudistus. Adressen fungerar inte förrän arkiveringen har gjorts.

Ny webbplats om social- och hälsovårdsreformen öppnas i slutet av året

För den social- och hälsovårdsreform som Antti Rinnes regering bereder ska det öppnas en egen webbplats. Webbplatsen är för närvarande under planering, och meningen är att den lanseras i slutet av året.

För närvarande finns aktuell information om beredningen av social- och hälsovårdsreformen på adressen stm.fi/soteuudistus.

Ytterligare information:

Minna Rantala, kommunikationsexpert, social- och hälsovårdsministeriet, tfn 0295 163 042, [email protected]
Riikka Nurmi, kommunikationschef, social- och hälsovårdsministeriet, tfn 0295 163 xxx, [email protected] (på semester t.o.m. 20.10)

Tillbaka till toppen