Hyppää sisältöön
Media

Pasi Pohjola sosiaali- ja terveysministeriön uudeksi strategiajohtajaksi

sosiaali- ja terveysministeriö
Julkaisuajankohta 14.10.2021 16.50
Tiedote 307/2021

Valtioneuvosto on nimittänyt torstaina 14. lokakuuta Pasi Pohjolan sosiaali- ja terveysministeriön (STM) strategiajohtajaksi. Pohjola aloittaa tehtävässään 1.11.2021.

Pohjola on työskennellyt sosiaali- ja terveysministeriössä vuodesta 2017 lähtien, ensin erityisasiantuntijana ja vuoden 2017 lopulta lähtien sosiaali- ja terveydenhuollon ohjausosastolla ohjausyksikön johtajana ja tulosryhmän päällikkönä. Hän toimi tästä ajasta yhteensä vajaan vuoden väliaikaisena osastopäällikkönä. Aiempaa kokemusta hänellä on muun muassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksesta. Toukokuun 2020 alusta lähtien hän on toiminut johtajan tehtävässään päätoimisesti kansliapäällikön tukena koronavirustilanteen johtamisessa. Pohjola on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden tohtori.

Strategiajohtaja toimii johdon tuki -yksikön ja sen strategiaryhmän päällikkönä. Johdon tuki -yksikkö ja sen strategiaryhmä avustavat ja tukevat STM:n kansliapäällikön toimintaa valtioneuvoston strategiaprosessissa, ministeriön ja sen hallinnonalan tavoitteiden valmistelussa sekä laaja-alaisten asioiden kehittämisessä, toteutuksessa ja seurannassa.

Virkaa haki 85 henkilöä.

Lisätietoja

hallitusneuvos Liisa Perttula, p. 02951 63521, [email protected] 

Sivun alkuun