Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt Media

Lapin aluehallintoviraston peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueen johtajaksi Marja-Lea Hallikainen

Sosiaali- ja terveysministeriö
21.12.2021 16.20
Uutinen

Sosiaali- ja terveysministeriö on nimittänyt Lapin aluehallintoviraston peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueen johtajaksi varatuomari Marja-Lea Hallikaisen. Hallikainen aloittaa tehtävässään 1.1.2022. Virka täytetään viideksi vuodeksi 31.12.2026 asti.

Hallikainen on työskennellyt aikaisemmin Lapin aluehallintovirastossa neuvottelevana virkamiehenä johdon tuen tehtävissä helmikuusta 2021 lähtien. Vuosina 2010–2021 hän toimi Lapin ELY-keskuksessa ryhmäpäällikkönä liikennealan tehtävissä ja aiemmin Lapin lääninhallituksessa asiantuntijatehtävissä. Hallikainen on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri ja varatuomari.

Virkaa haki 10 henkilöä.

Peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueen tehtäviin kuuluu sosiaali- ja terveydenhuollon, ympäristöterveydenhuollon, oikeusturvan edistämisen ja toteuttamisen, kuluttaja- ja kilpailuhallinnon sekä peruspalvelujen alueellisen saatavuuden arvioinnin tehtäviä. Johtaja vastaa vastuualueensa johtamisesta ja sen toiminnan tuloksellisuudesta ja tulostavoitteiden saavuttamisesta.

Lisätietoja

hallitusneuvos Liisa Perttula, [email protected]

Sivun alkuun