Hyppää sisältöön
Media

Ministeri Saarikko ja tasa-arvotoimijat keskustelevat naisiin kohdistuvasta väkivallasta

sosiaali- ja terveysministeriö
Julkaisuajankohta 22.1.2018 9.18
Uutinen

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko kutsuu eri ministeriöiden asiantuntijat ja keskeisten järjestöjen edustajat pyöreän pöydän keskusteluun naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja tasa-arvosta.

Pyöreän pöydän keskustelu järjestetään Helsingissä tiistaina 23. tammikuuta. Keskustelun tavoitteena on saada konkreettisia ehdotuksia toimenpiteistä, joiden avulla tasa-arvopolitiikan agendalle saadaan nostettua vahvemmin esimerkiksi naisten sukuelinten silpominen, lähisuhdeväkivallan sovitteleminen sekä ihmiskauppa ja prostituutio.

”Meidän pitää tiivistää yhteistyötä viranomaisten ja järjestöjen välillä, jotta voimme paremmin ennaltaehkäistä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja auttaa sen uhreja. Siksi kutsun tasa-arvotoimijat yhdessä miettimään näitä tärkeitä teemoja ja myös miettimään konkreettisia keinoja tilanteen parantamiseksi”, tasa-arvoasioista vastaava ministeri Saarikko toteaa.

Lisätiedot:

Johtaja Tanja Auvinen, p. 02951 63715, [email protected]
Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikon eritysavustaja Riikka Pirkkalainen, p. 040 5395090, riikka.pirkkalainen @stm.fi
 

Sivun alkuun