Hyppää sisältöön
Media

Sosiaali- ja terveysministeriön ESR-hankehaku käynnissä

sosiaali- ja terveysministeriö
Julkaisuajankohta 25.1.2018 12.04
Uutinen

Sosiaali- ja terveysministeriö on avannut Euroopan sosiaalirahaston (ESR) hankehaun toimintalinjassa 3 ”Työllisyys ja työvoiman liikkuvuus”.

Haussa etsitään hankkeita tai hankekokonaisuuksia toimintalinjan toimenpidekokonaisuuteen ” Työ, työkyky ja innovaatiot”. Hakuaika on 25.1.-23.3.2018.

Haun teemassa painotetaan erityisesti työhyvinvoinnin edistämistä osana muutosta. Tavoitteena on tukea sote-uudistuksen sujuvaa muutosta johtamisen ja henkilöstön työhyvinvoinnin ja osaamisen näkökulmasta. Hankkeessa tulee keskittyä erityisesti henkilöstön osallistamiseen.

Hankkeiden tulee olla valtakunnallisia.

Mikä ESR?

Euroopan unioni ohjaa rakennerahastojen tukea jäsenvaltioilleen Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) ohjelmien kautta. Ohjelmakaudella 2014 - 2020 Suomi toteuttaa Kestävää kasvua ja työtä 2014 - 2020 - rakennerahasto-ohjelmaa.

Sosiaali- ja terveysministeriö rahoittaa ohjelmassa valtakunnallista hanketoimintaa. Ministeriöllä on kaksi ESR:n valtakunnallista toimenpidekokonaisuutta toimintalinjassa 3 "Työllisyys ja työvoiman liikkuvuus". Toimintalinjassa 5 "Sosiaalinen osallisuus ja köyhyyden torjunta" ministeriöllä on kolme toimenpidekokonaisuutta. STM on toimintalinjassa 5 ainoa rahoittaja, jolta voi hakea tukea valtakunnallisiin hankkeisiin.

Lisätietoja

Erityisasiantuntija Päivi Hämäläinen, p. 02951 63590, [email protected]

Sivun alkuun