Hyppää sisältöön
Media

Ministeri Aki Lindén vierailee Ahvenanmaalla

sosiaali- ja terveysministeriö
Julkaisuajankohta 9.5.2022 11.35
Uutinen
Annette Holmberg-Jansson och Aki Lindén

Perhe- ja peruspalveluministeri Aki Lindén vierailee maanantaina 9.5. Ahvenanmaalla. Hän tapaa Ahvenanmaan sosiaali- ja terveysministeri Annette Holmberg-Janssonin sekä opetus- ja kulttuuriministeri Annika Hambruddin.

Ministeri Lindénin ohjelmassa on lisäksi vierailukierros Ahvenanmaan terveydenhuoltoviranomaiseen sekä kuntayhtymän yhteiseen sosiaalipalveluun. 

Päivän aikana keskustellaan muun muassa terveys- ja sosiaalipalveluiden kehittämiseen, alan koulutukseen ja koronapandemian hoitoon liittyvistä kysymyksistä.

”Olen iloinen ministeri Aki Lindénin vierailusta Ahvenanmaalle. Monet tärkeät sosiaali- ja terveydenhuollon kysymykset hyötyvät keskustelusta paikan päällä. Suhde ministeriöön on tärkeä, sillä suuret uudistukset vaikuttavat Ahvenanmaahan. On kunnia emännöidä tätä ministeri Lindénin ensivierailua Ahvenanmaan juhlavuonna”, sanoo sosiaali- ja terveysministeri Annette Holmberg-Jansson.

”Vierailu Ahvenanmaalle on tärkeä ja minulle mieleinen. Agendallamme on useita terveydenhuoltoon liittyviä kysymyksiä. Samalla kehitämme maakunnan ja ministeriön välistä yhteistyötä ja kuulemme Ahvenanmaan näkemyksiä heille keskeisissä asioissa”, kertoo ministeri Lindén. 

Ahvenanmaan itsehallinnon 100-vuotisjuhlia vietetään 2021 – 2022. 


Lisätietoja:


Erityisasiantuntija Mia Mäkinen, p. 0295163075, [email protected] 

Sivun alkuun