Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt Media

Sosiaalihuollon digikehitykseen haetaan yhteistä suuntaa

Sosiaali- ja terveysministeriö
16.1.2019 15.14
Uutinen

Suomessa kehitetään useita sosiaalihuollon sähköisiä palveluja. Asiakkaiden saatavilla olevat palvelut ovat kuitenkin hyvin erilaisia eri alueilla. Siksi sosiaalihuoltoon tarvitaan yhtenäinen, valtakunnallinen visio digitalisoinnin tavoitteista ja kansallisista päämääristä, sekä toimintatapa, joka mahdollistaa yhtenäisen valtakunnallisen kehittämisen.

Sosiaali- ja terveysministeriö järjestää 8.2. digiseminaarin sosiaalihuollon ja tiedonhallinnan kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille. Tavoitteena on jakaa tietoa sosiaalihuollon digitalisoinnin ja tiedonhallinnan kehittämisestä sekä luoda yhteistä visiota ja tavoitteita sosiaalihuollon digikehitykseen.

Seminaarissa kuullaan puheenvuoroja sekä kansallisen tiedonhallinnan etenemisestä että paikallisista ja alueellisista kehittämisprojekteista. Seminaarin avaa perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko.

Seminaariin ovat tervetulleita kaikki sosiaalihuollon tiedonhallinnan ja digitalisoinnin kehittämisestä kiinnostuneet. Tilaisuus on seurattavissa myös suorana verkossa.

Myöhemmin keväällä järjestetään työpajoja, joissa paneudutaan tarkemmin erityisesti tiedolla johtamisen ja kansalaisille tarjottavien digipalveluiden kehitystarpeisiin sosiaalihuollossa.

Lisätietoja

erityisasiantuntija Virva Juurikkala, p. 0295163204
erityisasiantuntija Anna Kärkkäinen, p. 029 5163702

Sivun alkuun