Hyppää sisältöön
Media

Muutosjohtajat kiertävät maakunnissa kevään aikana

sosiaali- ja terveysministeriövaltiovarainministeriö
Julkaisuajankohta 26.1.2017 15.07
Uutinen

Sote-muutosjohtaja Sinikka Salo sosiaali- ja terveysministeriöstä ja maakuntauudistuksen muutosjohtaja Pauli Harju valtiovarainministeriöstä vierailevat kaikissa maakunnissa kevään 2017 aikana.

Kierroksen teemana on Sote ja monialainen maakunta ja sen tavoitteena on tukea uudistuksen alueellista valmistelua. Tilaisuuksissa käydään vuoropuhelua eri ministeriöiden, alueiden vastuuvalmistelijoiden ja yleisön kanssa lainsäädännön etenemisestä, kriittisistä kohdista alueen muutosvalmisteluissa sekä etsitään yhdessä ratkaisuja eteen tulleisiin haasteisiin.

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille ja erityisesti henkilöille, jotka ovat mukana sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa. Tilaisuudessa muutosjohtajat Salo ja Harju esittelevät ajankohtaiset asiat lainsäädännön ja uudistuksen valtakunnallisesta valmistelusta.

Tilaisuuksissa on mukana asiantuntijoita sosiaali- ja terveysministeriöstä, valtiovarainministeriöstä, sisäministeriöstä, työ- ja elinkeinoministeriöstä, ympäristöministeriöstä ja maa- ja metsätalousministeriöstä.

Maakuntavierailujen aikataulu, kutsut ja ilmoittautumisohjeet löytyvät alueuudistus.fi-verkkosivustolta. Maakuntakierroksen sivulle kootaan myös vierailujen esitysmateriaalit.

Lisätietoja

neuvotteleva virkamies Salme Kallinen (STM), p. 0295 163 290, [email protected]

ylitarkastaja Suvi Savolainen (VM), p. 0295 530 122, [email protected]

aluehallintouudistus alueuudistus-arkisto reformit sote-uudistus
Sivun alkuun