Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt Media

Verkkoaivoriihi sote- ja maakuntauudistuksen ammattilaisille

Sosiaali- ja terveysministeriöValtiovarainministeriö
23.1.2017 13.42
Uutinen

Sote- ja maakuntauudistus koskettaa noin 215 000 eri ammattilaista. Sosiaali- ja terveysministeriö ja valtionvarainministeriö toteuttavat sote- ja maakuntauudistuksessa mukana oleville eri alojen ammattilaisille kyselyn osana muutoksen valmistelua ja muutostukea.

Kysely toteutetaan ns. verkkoaivoriihenä. Sen avulla kootaan ammattilaisten näkemyksiä siitä, miten uudistus voitaisiin toteuttaa mahdollisimman onnistuneesti. Vastaaja pääsee kertomaan kyselyssä vapaasti ajatuksistaan, huolistaan ja ideoistaan. Lisäksi vastaajilla on mahdollisuus arvioida muiden vastaajien näkemyksiä sekä jalostaa niitä entisestään. Kysely toteutetaan nimettömänä, jolloin vastauksista ei voida tunnistaa yksittäistä osallistujaa.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään valtakunnallisesti ja alueellisesti sote- ja maakuntauudistuksen toimeenpanon valmistelussa. Kyselyyn voi vastata tammi-helmikuussa ja ensimmäisiä tuloksia saadaan helmi-maaliskuussa. Tuloksista kerrotaan muun muassa www.alueuudistus.fi -sivustolla ja muutosjohtajien maakuntakierroksella.

HUOM! Kysely on päättynyt ja linkit on suljettu 13.2. Kiitos kaikille osallistujille!

Kyselyn teknisissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä Fountain Parkin Help Deskiin osoitteessa support(at)fountainpark.com.

Lisätietoja:

Neuvotteleva virkamies Salme Kallinen, STM, p.02951 63290
Viestintäpäällikkö Thomas Sund, VM, p. 02955 30516

Sivun alkuun