Hyppää sisältöön
Media

STM:n sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaat ja palvelut -osaston osastopäälliköksi Anna Cantell-Forsbom

sosiaali- ja terveysministeriö
Julkaisuajankohta 24.11.2022 13.28
Tiedote 276/2022

Valtioneuvosto on nimittänyt torstaina 24. marraskuuta Anna Cantell-Forsbomin sosiaali- ja terveysministeriön (STM) sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaat ja palvelut -osaston osastopäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.12.2022. Cantell-Forsbom toimii osastopäällikkönä Satu Koskelan sijaisena. Määräaikainen nimitys kestää 31.5.2024 asti.

Cantell-Forsbom on työskennellyt vuodesta 2020 alkaen sosiaali- ja terveysministeriössä yhteisöt ja toimintakyky -osastolla lapset ja nuoret -yksikön johtajana. Vuosina 1987–2020 Cantell-Forsbom työskenteli Vantaan kaupungin palveluksessa. Pääosan ajasta hän toimi erilaisissa varhaiskasvatuksen sekä lasten ja perheiden palvelujen johtamis- ja esimiestehtävissä, viimeksi . perhepalvelujen johtajana. Koulutukseltaan Cantell-Forsbom on kasvatustieteen maisteri.

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaat ja palvelut -osasto valmistelee ja kehittää asioita, jotka koskevat asiakkaan ja potilaan asemaa ja oikeuksia, sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöä sekä sosiaali- ja terveyspalveluja.

Valtakunnallinen sosiaali- ja terveysalan eettinen neuvottelukunta ETENE, valtakunnallinen romaniasiain neuvottelukunta RONK sekä vammaisten henkilöiden oikeuksien neuvottelukunta VANE toimivat osaston yhteydessä.

Virkaa haki 19 henkilöä.

Lisätietoja

kansliapäällikkö Veli-Mikko Niemi, [email protected], p. 02951 63425

Sivun alkuun