Hyppää sisältöön
Media

Sosiaali- ja terveysministeriö, Kuntaliitto ja Työterveyslaitos tiedottavat
Koulutuskierros sosiaali- ja terveydenhuollon varautumisesta ja jatkuvuudenhallinnasta

sosiaali- ja terveysministeriö
Julkaisuajankohta 9.10.2019 10.00
Uutinen

Oletko jo varmistanut paikkasi koulutukseen? Ilmoittautuminen on käynnistynyt! Vuoden 2019 lopulla järjestetään sosiaali- ja terveydenhuollon valmiussuunnittelun ja varautumisen tueksi alueellinen koulutuskierros.

Koulutus antaa työkaluja varautumisen ja jatkuvuudenhallinnan johtamiseen ja suunnitteluun. Koulutuspäivän aikana saat tietoa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon tuoreista ohjeista ja suosituksista varautumiseen ja valmiussuunnitteluun sekä organisaatioresilienssin kehittämiseen. 

Koulutus on osallistujille maksuton. Ilmoittautuminen kaikkiin koulutuksiin päättyy 22. lokakuuta.

Koulutustilaisuudet on suunnattu erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon turvallisuudesta ja valmiudesta vastaaville henkilöille, SOTE-esimiehille ja johdolle. 

Koulutuksessa painotetaan alueellista ja paikallista ulottuvuutta. Tavoitteena on verkoistoitua alueellisesti, muodostaa yhteistä näkemystä sekä jakaa hyviä käytäntöjä. Luennoinnin sijaan koulutus sisältää sähköisessä oppimisympäristössä tapahtuvia käytännön tehtäviä ja harjoituksia. 

Koulutukset järjestetään 5.11. Oulussa, 6.11. Kuopiossa, 19.11. Tampereella, 20.11. Turussa ja 3.12. Helsingissä. Ne, jotka eivät pääse alueellisille koulutuspäiville, voivat osallistua 9.12. järjestettävään webinaariin.

Koulutustilaisuudet järjestävät yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriö, Kuntaliitto ja Työterveyslaitos. 

Lisätietoja: 

projektipäällikkö Sari Vuorinen, Kuntaliitto, p. 050 3416501, [email protected]
valmiusjohtaja Pekka Tulokas, STM, p. 02951 63202 [email protected]

Sivun alkuun