Työkykyohjelman päätöstilaisuus 15.2.2023

Keskiviikko 15.2.2023 klo 9.30 – 12.30

sosiaali- ja terveysministeriö työ- ja elinkeinoministeriö

Miksi on tärkeää, että osatyökykyiset työllistyvät? Mikä merkitys tällä on julkisen talouden kestävyyden, työvoiman saatavuuden, työmarkkinoiden osallisuuden tai sosiaaliturvan kannustavuuden näkökulmista? Mitä Työkykyohjelmassa on tehty osatyökykyisten työllistymisen eteen tällä hallituskaudella? Miten työ jatkuu tästä eteenpäin?

Tervetuloa kuulemaan lisää Työkykyohjelman päätöstilaisuuteen 15.2.2023. Teemaa käsitellään laaja-alaisesti niin yhteiskunnan kestävyyden, osallisuuden kuin palvelujärjestelmän näkökulmista.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille työllisyyspolitiikasta kiinnostuneille. Mukana ovat työministeri Tuula Haatainen ja sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen. Näkemyksiä kuullaan niin talouden, politiikan, työmarkkinoiden kuin työ- ja toimintakyvyn asiantuntijoilta. Tilaisuudessa kuullaan myös työtä saaneiden osatyökykyisen henkilöiden ja heille työtä tarjonneiden työnantajien kokemuksia. 

Tilaisuus järjestetään hybridimuodossa: voit saapua paikalle verkostoitumaan Helsingin Musiikkitalolle tai osallistua etänä.

Työkykyohjelmasta vastaa ja sitä toteuttaa työ- ja elinkeinoministeriö yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriön kanssa. Sosiaali- ja terveysministeriön vastuulla on ohjelman toimenpidekokonaisuus, jossa työkyvyn tuen palvelut tuodaan osaksi tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskusta. Ohjelmaa toteutetaan vuosina 2019-2023.