Palvelusetelikokeilun verkosto- ja sidosryhmäseminaari

Keskiviikko 18.9.2019 klo 09.00 –  15.30

Sosiaali- ja terveysministeriö

Sosiaali- ja terveysministeriön palvelusetelikokeilu päättyy kokonaisuudessaan lokakuussa 2019. Koko palvelusetelikokeilun päättävä verkosto- ja sidosryhmäseminaari järjestetään keskiviikkona 18.9.2019 Kilta-salissa, Helsingissä (Lapinrinne 1).

Seminaari on tarkoitettu kaikille alueellisissa kokeiluissamme toimiville kuntien ja kuntayhtymien henkilöille sekä kokeiluissa mukana oleville avainkumppaneille ja sidosryhmille. Huomioithan, että pidätämme oikeuden varata paikat seminaarissa ensisijaisesti hankkeen tai valinnanvapausteeman parissa työskennelleille.

Pyydämme ilmoittautumaan alla olevan linkin kautta perjantaihin 6.9.2019 klo 16 mennessä. Tilaan mahtuu 150 henkeä, joten varmistaaksesi paikkasi seminaarissa, ilmoittauduthan mukaan ajoissa alla olevan ilmoittatumislinkin kautta. 

Ilmoittaudu tästä mukaan palvelusetelikokeilun verkosto- ja sidosryhmäseminaariin 18.9.2019

Päivä aloitetaan klo 9 aamukahvilla ja ilmoittautumisilla, tilaisuus alkaa klo 9.30 ja päättyy klo 15.30. Seminaarin aiheina ovat mm. hallitusohjelman sisällöt peruspalveluiden näkökulmasta ja miten palvelusetelikokeilujen tuloksia voidaan hyödyntää tulevissa sosiaali- ja terveyskeskussuunnitelmissa. Lisäksi kuullaan hyvistä käytännöistä ja niiden soveltamismahdollisuuksista jatkossa sekä järjestöjen, pienten palveluntuottajien ja asiakkaiden kokemuksista kokeiluissa.

Alustava ohjelma lisätään tälle sivulle viikolla 33. Lopullinen ohjelma lähetetään erikseen ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautumislomakkeen kautta mukaan ilmoittautuneille, jotta varmistamme kaikkien paikalle tulevien varmasti saavan päivän ohjelman.

Seminaariin osallistuminen on ilmaista, mutta ulkopuolisten osallistujien matkoja ei korvata. Seminaaripäivään sisältyvät kahvi- ja lounastarjoilut.

 

Lisätietoa seminaarista:
Auli Laine, projektisihteeri, sosiaali- ja terveysministeriö, [email protected], p. 02951 63755

Lisätietoa palvelusetelikokeilusta

 

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, järjestöt ja yhteisöt