Sosiaalipäivystys osana uudistuvaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa - Oulu 14.9.2017

Torstai 14.9.2017 klo 09.30 –  16.00

Sosiaali- ja terveysministeriö

Hotelli Lasaretti, Aurora-sali, Kasarmintie 13, Oulu

Sosiaalipäivystykseen liittyviä kysymyksiä käsitellään kevään ja syksyn aikana seitsemässä, samansisältöisessä valtakunnallisessa sosiaalipäivystyksen koulutuspäivässä.

Sosiaali- ja terveysministeriön yhteistyössä Valviran ja aluehallintovirastojen kanssa järjestämien koulutuspäivien tavoitteena on luoda edellytyksiä uuden lain mukaiselle yhteistoiminnalle ja vahvistaa sosiaalipäivystyksen järjestämisestä ja tuottamisesta vastaavien tahojen sekä sosiaalipäivystäjien ja yhteistyötahojen perustietoa sosiaalihuoltolain sosiaalipäivystystä koskevista muutoksista ja parantaa lain mukaista toimintaa palveluissa. Lisäksi päivien tavoitteena on vastata käytännön työssä esiin tulleisiin kysymyksiin lain tulkinnassa etukäteen esitettyjen kysymysten pohjalta.

Koulutuspäivät on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuollon johdolle, maakunnallisesta sosiaali- ja terveydenhuollon muutostyöstä vastaaville henkilöille, sairaanhoitopiirien päivystysyksiköistä vastaaville henkilöille, sosiaalipäivystyksestä vastaaville henkilöille sekä kaikille sosiaalipäivystyksen palvelutehtävissä ja niihin läheisesti liittyvissä tehtävissä työskenteleville henkilöille.

Ilmoittautumisaika koulutuksiin päättyy aina kahta viikkoa ennen koulutuspäivää. Jotta tilaisuudet vastaisivat parhaiten olemassa olevaan tarpeisiin, pyydämme jättämään ilmoittautumisen yhteydessä kysymyksiä, joihin toivotte vastauksia koulutuksissa.

Tilaisuus on osallistujille ilmainen. Järjestäjä tarjoaa tilaisuuksissa aamukahvit.

 

Linkki lähetykseen

Muita huomioita, jotka osallistujien on hyvä varmistaa ennen tilaisuutta:

Katselussa useimmiten tapahtuvat ongelmat johtuvat katselijan omien verkkoyhteyksien puutteista, tietoturvamääräyksistä tai selaimien sekä katselulaitteiden yhteensopivuusongelmista.

Livestream on testattu kaikilla uusilla selaimilla:
Microsoft Edge, Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari jne. sekä mobiililaitteilla, jotka tukevat HTML5 ja iOS formaatteja.

1. Tarkista että Javascript on sallittu selaimessa (kts. linkki osoitteessa webmediamate.fi/lasaretti)

2. Vanhat IE-selaimet, joita ei enää tueta

(kts. listaus osoitteessa webmediamate.fi/lasaretti)

3. Ole hyvä ja tarkista nettiyhteytesi nopeus (http://www.speedtest.net)

Useissa yrityksissä ja yhteisöissä on edelleen käytössä vanhoja selaimia sekä todella tiukat tietoturva-asetukset, ole hyvä ja tarkista yrityksenne verkkoasioista vastaavalta henkilöltä, mikäli jokin tietoturvasäännös estää livestreamin katselun.

 

 

Lisätietoja:

Neuvotteleva virkamies Satu Karppanen satu.karppanen@stm.fi

Erityisasiantuntija Kirsi Kaikko kirsi.kaikko@stm.fi

Ylitarkastaja Elina Uusitalo elina.uusitalo@valvira.fi

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, media, kansalaiset, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset


Tämän tilaisuuden ilmoittautuminen on päättynyt!