FI SV EN

Palvelut asiakaslähtöisiksi

Hankkeessa kokeillaan erilaisia tapoja toteuttaa sosiaali- ja terveyspalvelut niin, että jokainen voi saada tarvitsemansa palvelut ajasta ja paikasta riippumatta.

Asukkaiden kokemukset ja osallistuminen ovat lähtökohtia sosiaali- ja terveydenhuollon toimintatapojen kehittämisessä. Lopulliset palvelut ja toimintamallit syntyvät maakunnissa kokeilujen kautta, asiakaskokemusten ja -palautteen perusteella.

Asiakkaalle uudet palvelut lisäävät joustavuutta ja valinnanvapautta sote-palvelujen käyttöön. Asiakas saa paremmin tukea toimintakyvyn ylläpitämiseen ja omahoitoon ja löytää sote-palvelut helpommin.

Palvelut asiakaslähtöisiksi -kärkihanke on jaettu kolmeen kokonaisuuteen (toimenpiteet). Niistä ja koko hankkeesta on tarkempi kuvaus täällä.

Ajankohtaista

Kokeillen kohti toimeenpanoa - Palvelusetelikokeilun kärkihankekauden päätösseminaari 5.12.2018 Finlandia-talolla. Katso seminaarin jälkitallenne

Lisätietoja

Vuokko Lehtimäki, hankepäällikkö 
STM, Hyvinvointi- ja palveluosasto / HPO, Asiakkuus ja toimintaympäristö -yksikkö / ASTO, Asiakkaat-tulosryhmä / ASI 0295163256