Hyppää sisältöön
Media

Ministeri Mönkäre virtuaalikeskustelussa

sosiaali- ja terveysministeriö
Julkaisuajankohta 24.8.2004 12.44
Tiedote 246/2004

Mikä on ministerin kanta ikärasismiin? Onko turvaverkosta tullut riippukeinu? Nuorisopsykiatriaa vai vankeinhoitoa? Voitaisiinko rutiinileikkauksia hankkia Virosta? Onko mielenterveyshoidon vuosikymmenen säästökuuri vihdoin ohi? Muun muassa näihin kysymyksiin vastasi sosiaali- ja terveysministeri Sinikka Mönkäre tänään Aulabaari.netin verkkokeskustelussa.

Mahdollisuus reaaliaikaiseen vuorovaikutukseen ministerin kanssa verkossa viritti runsaasti kysymyksiä. Nettikeskustelussa näkyivät monet ajankohtaiset kysymykset sosiaali- ja terveysalalta. Virtuaalikansalaiskohtaamisessa ministeri sai arvioida työeläkejärjestelmän joustavuutta ikääntyvässä yhteiskunnassa, lakia hoitoonpääsyn turvaamisesta, nuorten psykiatrisen hoidon tilaa ja sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämistä tulevaisuudessa.

Ministeri Mönkäreen haastattelu kuuluu Aulabaari.netin sarjaan, jossa keskustelemassa ja vastaamassa on ollut ministereitä, meppiehdokkaita ja puoluejohtajia. Aulabaari.net on avoin verkkofoorumi keskustelulle. Foorumilla keskustellaan omalla nimellä. Aulabaari.netin keskusteluja on seurannut parhaimmillaan yli 23 000 henkilöä kuukaudessa. Ministeri Mönkäreen keskusteluun voi tutustua osoitteessa www.aulabaari.net

Sivun alkuun