Osku – Tie työelämään -verkkopalvelun testaus

Sosiaali- ja terveysministeriö

Aika: ma 31.10. klo 10.00– 12.00

Osana hallituksen Osatyökykyisille tie työelämään -kärkihanketta rakennetaan Osku – Tie työelämään -verkkopalvelua. Verkkopalveluun tulee ajantasainen tieto eri keinoista, etuuksista ja palveluista osatyökyisten työssä jatkamisen ja työhön pääsyn tukemiseksi. Lisäksi Osku-verkkopalvelussa on ammattilaisille suunnattu verkostoitumisfoorumi, jossa voi mm. keskustella kollegojen kanssa.

Verkkopalvelu on nyt toisessa testivaiheessaan. Säätytalolla järjestettävässä testaustilaisuudessa voit kokeilla palvelua käytännössä. Toivomme palautetta ja kehittämisehdotuksia sekä palvelun käytettävyydestä että sisällöstä. Tavoitteenamme on tehdä verkkopalvelusta mahdollisimman käyttäjäystävällinen. Suoraa palaute on siis tervetullutta!

Jokainen osallistuja saa ennen testauspäivää tunnukset, joilla pääsee tutustumaan verkkoympäristöön etukäteen. Jos et pääse paikalle Säätytalolle, voit antaa kommenttisi myös sähköisesti palautelomakkeella.

Otathan tilaisuuteen mukaan oman kannettavan tai mobiililaitteen testaamista varten.

Tervetuloa!

Paikka

Säätytalo, Snellmaninkatu 9-11, Helsinki

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan viimeistään keskiviikkona 26.10.2016 klo 15.00 tästä linkistä.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää tilaisuuden käytännönjärjestelyistä, ota yhteyttä osastosihteeri Eija Yliahoon (eija.yliaho@stm.fi).

Lisätietoja verkkopalvelusta Kimmo Terävältä (kimmo.terava@kuntoutussaatio.fi).

Lisätietoja Osatyökykyisille tie työelämään -kärkihankkeesta hankepäällikkö Päivi Mattila-Wirolta (paivi.mattila-wiro@stm.fi).


 

Kohderyhmät Julkinen hallinto Kunnat Kansalaiset Valtionhallinto Yliopistot ja korkeakoulut Yritykset