Diabetes-RIIHI

Sosiaali- ja terveysministeriö

Aika: pe 23.9. klo 12.00– 16.00

Diabetes-RIIHI järjestetään Diabetes-messujen yhteydessä Tampereella. Työpajamuotoisen tilaisuuden tavoitteena on tuottaa uusia innovatiivisia ratkaisuja diabeteksen ja sen lisätautien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Työpaja on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat valmiita panostamaan ideoiden jatkokehitykseen myös tämän työpajan jälkeen.

Yhdessä kohti hyvinvointia ja terveyttä – onko sinulla ideoita, miten parhaiten autetaan diabetes-potilasta ja hänen läheisiään? Tule Diabetes-työpajaan kehittämään ideoista tuotteita ja palveluja!

RIIHI-toimijat, Tekes, STM, Sitra ja Raha-automaattiyhdistys, kutsuvat sinut yhdessä työpajaan, jonka tavoitteena on tuottaa uusia innovatiivisia ratkaisuja diabeteksen ja sen lisätautien ennaltaehkäisyyn  ja hoitoon. Keskiössä on yksilö, joka osaa odottaa sujuvia ja ketteriä palveluja. Ratkaisuja on tarkoitus etsiä yhdessä kaikkien sidosryhmien kanssa: terveydenhuollon ammattilaisten, järjestöjen, potilaiden, alan yritysten ja rahoittajien kanssa. Tarkoitus on myös tunnistaa keinoja, joilla digitaalisuuden luomat mahdollisuudet voidaan toteuttaa käytännössä nopeasti ja tehokkaasti:

Paikka

Tampere-talo, Sonaatti 1  (Yliopistonkatu 55, 33101 Tampere)

Ilmoittautuminen ja ohjelma

Ilmoittaudu viimeistään 21.9. ja tutustu ohjelmaan Tekesin tapahtumakalenterissa.

Kenelle?

Tilaisuus on avoin henkilöille, jotka ovat valmiita panostamaan ideoiden jatkokehitykseen myös tämän työpajan jälkeen. Työpajassa syntyviä aihioita voidaan jatkojalostaa rahoitushakemuksiksi RIIHI-toimijoille.

Kohderyhmät Julkinen hallinto Kunnat Media Kansalaiset Valtionhallinto Yliopistot ja korkeakoulut Yritykset

Avainsanat