Asiantuntijaseminaari e-Terveydestä

Aika: to 14.4. klo 17.30

Laivaseminaari 14.4. – 16.4. 2016 MS Viking Mariella, jossa torstaina 14.4. pohjoismainen sessio. Perjantaina 15.4. Tukholmassa paikalliset tutustumiskohteet. Seminaari on avoin suomalaisille ja pohjoismaisille asiantuntijoille ja yrityksille.

Yhteinen seminaari tuo esille Pohjoismaiden osaamista, kehittää verkostoja ja edistää yhteisiä hankkeita. EU-vertailuissa Pohjoismaat ovat poikkeuksetta olleet pisimmälle kehittyneitä terveydenhuollon digitalisaatiossa ja siksi niillä on erityisasema teema-alueen Living Lab-esimerkkeinä. Yhteisellä toiminnalla parannetaan Pohjoismaiden äänen kuulumista ja vahvistetaan alan teollisuuden kehittymistä ja markkinoille asettumista.

Terveydenhuoltojärjestelmien yhtenäiset perusrakenteet mahdollistavat laajemman kehitysalustan. Maat voivat myös oppia toisiltaan viimeisimpiä hyviä käytäntöjä.

Seminaarin ohjelma

Vastuutaho:

Arto Holopainen, Kuopio Innovation ja Professori Jarmo Reponen, Oulun Yliopisto / Suomen telelääketieteen ja eHealth-seura ry. STM osallistuu ohjelman laadintaan ja markkinointiin.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

www.telemedicine.fi

Puheenjohtaja Arto Holopainen, president@telemedicine.fi, puh. + 358 45 139 3996, Suomen telelääketieteen ja eHealth seura ry.

Kehittämispäällikkö Anne Kallio, anne.kallio@stm.fi, puh. +358 2951 63366, Sosiaali- ja terveysministeriö

 

 

Kohderyhmät Julkinen hallinto Kunnat Valtionhallinto Yliopistot ja korkeakoulut Yritykset

Avainsanat