Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät ajankohtaista tietoa ja uutisia Osatyökykyisille tie työelämään (OTE) -kärkihankkeesta.

Twitterissä käytämme tunnistetta #OTEhanke.

Rahoitushakujen verkkoklinikka

Askarruttaako jokin OTE-kärkihankkeen rahoitushauissa? Kysy – me vastaamme!

Järjestämme hakuihin liittyen kyselytunnin, joka lähetetään suorana lähetyksenä verkossa keskiviikkona 7.12. klo 10.30-11.30. Kyselytunnin aikana vastataan molempia OTE-hankkeen hakuja koskeviin kysymyksiin.

Pääset seuraamaan suoraa lähetystä tästä. Lähetys löytyy myöhemmin tallenteena saman linkin takaa.

Voit lähettää kysymyksiä ennakkoon tai lähetyksen aikana. Lähetä kysymyksesi sähköpostitse ylitarkastaja Aki Tetrille osoitteeseen aki.tetri@stm.fi. Lähetyksen aikana voit kommentoida keskustelua myös Twitterissä tunnisteella #OTEhanke.

Kysymyksiisi vastaavat suorassa lähetyksessä STM:n sosiaalineuvos Eveliina Pöyhönen, ylitarkastaja Ritva Partinen ja hallitusneuvos Anne Kumpula.

Rahoitushaut

Osatyökykyisille tie työelämään (OTE) -kärkihankkeessa on käynnissä kaksi valtionavustushakua, joissa voi hakea rahoitusta alueellisiin kokeiluihin. Hakemuksia toivotaan hankekonsortioilta, joissa päähakijana on kunta tai kuntayhtymä.

Haku 1: Mallit työllistymiseen ja osallisuuteen -projekti

Projektin tavoitteena on uudistaa osatyökykyisten tarvitsemien palveluiden toimintaa siten, että ne tukevat nykyistä paremmin osatyökykyisten työllistymistä ja osallisuutta. Hakuaika on 27.10.–29.12.2016 (hakuaikaa jatkettu).

  • Lisätietoja: sosiaalineuvos Eveliina Pöyhönen, p. 0295 163 303, etunimi.sukunimi@stm.fi

Haku 2: Polut hoitoon ja kuntoutukseen -projekti

Projektin tavoitteena on mallintaa ja levittää sujuva sekä oikea-aikainen työkyvyn tuen palveluketju sekä osatyökykyisten työhön paluun että työllistymisen kannalta. Hakuaika on 27.10.–12.1.2017.

  • Lisätietoja: ylitarkastaja Ritva Partinen, p. 0295 163 330, etunimi.sukunimi@stm.fi

Ohjeet ja lomakkeet:

Video-ohjeet kokeiluista ja hakemisesta

 

AjankohtaistaLisätietoja