FI SV

Ajankohtaista

Kärkihanke lähtee maakuntakierrokselle lokakuun alussa

Muutosagenttien kokoontumisajot 30.9. - hakuaikaa on jatkettu 15.9. saakka

Kehitetään ikäihmisten kotihoitoa ja vahvistetaan kaikenikäisten omaishoitoa (tuttavallisemmin I&O) -kärkihankkeessa eletään parhaillaan odotuksen tunnelmissa. Hankkeiden rahoitushakemukset tulivat arvioitaviksi elokuun lopulla. Tieto muutosagentista puuttuu vielä joidenkin maakuntien alueilta – muutosagenttien haku jatkuu 15.9. saakka. Muutosagenteille on jo suunniteltu käynnistystilaisuutta syyskuun lopulle. Samoin heillä on rooli maakuntakierroksen tilaisuuksissa.

I&O-kärkihankkeen maakuntakierros alkaa lokakuun alussa

Maakuntakierros starttaa 4.10.2016 Lappeenrannasta.

Kierroksen paikkakunnat, ajat ja ilmoittautuminen (THL)

Kutsuja tilaisuuksiin on lähdössä tuota pikaa eri toimijoille: vanhusneuvostoille, alueen julkisille ja yksityisille palveluntuottajille, viranomaisille, järjestöille, oppilaitoksille, t&k-organisaatioille jne. Tilaisuuksissa on mm. mahdollisuus tutustua oman alueen muutosagenttiin.

Valtionavustusten haku kärkihankkeen kokeiluille on loppusuoralla!

Kärkihankkeen verkkosivut  ovat täydentyneet mm. hakijan muistilistalla – tärkeä apuväline viime hetken tarkistuksia varten. Hankesivuille on myös lisätty vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin – kesän aikana näitä onkin kertynyt paljon. Lähipäivinä sivustolle lisätään tietoa arvioinnissa käytettävistä kriteereistä.

Toivotamme teille kaikille aurinkoisia loppukesän päiviä!
Tapaamisiin syksyllä eri puolilla Suomea!

_____________

 

IKIOMAT-klinikat jakoivat tietoa kärkihankkeen rahoitushausta

Sosiaali- ja terveysministeriö järjesti sarjan suoria keskustelutilaisuuksia verkossa kuutena kesä- ja elokuun maanantaina. Kysymyksiin valtionavustusten hakemisesta vastasivat muun muassa johtaja, ohjausryhmän puheenjohtaja Päivi Voutilainen ja projektipäällikkö Anja Noro.

Verkkoklinikat

Kärkihankkeen teemoista muualla verkossa